Monday, June 14, 2010

Whole Grain Seed Bread(雑穀パンを焼いてみる☆)


I
work at Farmer & Cook and bake bread all the time, but I do not bake it at home very often.
So I baked whole grain seed bread.
I put in millet, amaranth, sunflower seeds, flaxseed and oats.
It came out bit heavy and dense, but has a lot of flavor. 
Baking is FUN!
仕事場ではいつもパンを焼いているのに、家ではあまり作ったことのないパン。
今日は雑穀パンを焼いてみました。
生地の中に色々な雑穀を混ぜ込んで焼き上げるこのパンは雑穀の香ばしさと風味が特徴。
ジャムやバターをぬって食べるのもいいのですが、このタイプの素朴なパンはシンプルにオリーブオイルに塩をふっていただくのが最高!


I expected the bread to rise a little bit more... but that's OK!
もうちょっと膨らんでほしかったんだけど。。。

Very pretty looking... Crunchy aroma is all over the room.
焼き上がりがかわいい。家中がパンの香ばしいにおいでいっぱい。。。

Millennium's Lunch! Vegeburger.
ミレニアムのランチはベジバーガー☆(野菜バーグサンドイッチ)


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