I've baked scones a few times this week and they came out the BEST today, so I took a photo.
I love using the oven.
When I put them into the oven, I wonder how they will do, and pray they raise well.
While I'm waiting, I enjoy sweet aromas from the oven.
Then when I take them out from the oven... are they good? or woo... if they failed...
And it is the happiest time tasting, off course!
These are Walnut & Prune & Raisin Scones.
Itadakimasu... (Japanese prayer before meal)
スコーンを焼いてみました。最近、何度か焼いていて一番上手にできたので写真を撮ってみる。
焼き菓子はたのしい♪オーブンへ入れるときは ”ちゃんと膨らんでくれるかしら。。。”っとどきどき。
待っている間はオーブンから漂ってくる甘い香りに酔い。。。
そして焼き上がりを見る瞬間☆
”やった〜大成功!!!” ”あ〜今回は失敗。。。”とか。
そして味を見るのはもちろん醍醐味でございます。
今回はくるみ&プルーン&レーズンスコーンです。
いただきま〜す♪
No comments:
Post a Comment